غذاهایی که مغز را جوان نگهمیدارد
ماهی: پروتئین به عنوان یک جزء در ساخت انتقالدهندههای عصبی برای بهبود فعالیت ذهنی ضروری است. ماهیهای دریایی غنی از امگا ۳ هستند. امگا ۳ از عملکرد مغز محافظت میکند.
زغالاخته: سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است که از طریق حفاظت سلولهای مغز و جلوگیری از تخریب آنها به وسیله مواد شیمیایی، پلاکها یا ضربه روحی از پیری زودرس جلوگیری میکند.
آجیل و دانهها: این غذاها حاوی پروتئین و اسیدهای چرب و آرژینین آمینه هستند که غده هیپوفیز را تحریک میکنند تا هورمون رشد را آزاد سازد. هورمون رشد مادهای است که فایده ضد پیری برای مغز دارد.
چای سبز: چای سبز از فعالیت آنزیمی که در بیماری آلزایمر دخیل است جلوگیری میکند. همچنین غنی از پلیفنولها و آنتیاکسیدانهاست که از پیری زودرس مغز جلوگیری میکند.