کیفیت و کمیت نان بر سلامت مردم تاثیرگذار است
بازدید سرزده صمد میاندره مسئول بازرسی اداره صمت از نانوایی های سطح روستای النگ
به گزارش آوای کردکوی ؛ صمد میاندره مسئول بازرسی اداره صمت شهرستان کردکوی صبح امروز سه شنبه ششم تیرماه 1402 بصورت سرزده از نانوایی های سطح روستای النگ بازدید و از نزدیک در جریان روند کاری آنان قرار گرفت.
مسئول بازرسی اداره صمت شهرستان پخت به موقع نان و رعایت ساعات کاری و پخت با کیفیت ،توزیع عادلانه نان، رعایت پروتکل های بهداشتی و جلب رضایت مردم را از عوامل مهم تأثیر گذار بر فعالیت ها و امتیازات نانوایی ها دانست.
میاندره تاکید کرد: نظارت و پایش از نظر کیفیت، وزن تعیین شده ، ساعات کاری ، رعایت بهداشت نان ، اخذ گزارش روزانه از دستگاه هوشمند به دقت رصد خواهد شد.
شهروندان می توانند هرگونه تخلف واحدهای صنفی استان بویژه خبازی ها را از طریق سامانه پاسخگویی 124 اعلام کنند.